Houtentafels&zo is onderdeel van Ben Kruijssen Maatwerk in Hout.

?> ?>

TV MEUBEL

Bekijk hieronder een aantal producten.

Houtentafels&zo is gespecialiseerd in het op maat maken van houten meubels, waaronder ook prachtige tv-meubels. Dezetv-meubels zijn in allerlei modellen te verkrijgen. Deze tv-meubels zijn gemaakt van abachi hout, een goede en stevige kwaliteit hout wat zowel passend is in een moderne omgeving als in een landelijke inrichting. Bij deze tv-meubels bijpassende salontafels, sidetables en eettafels te bestellen. Wij kunnen zorgen voor een compleet nieuwe inrichting in dezelfde stijl.

Onze tv-meubels zijn in alle maten en kleuren te bestellen zoals al onze meubels. U kunt bij ons zelf de maat en kleur bepalen en stelt op deze manier uw favoriete tv-meubel samen. Onze meubels zijn handig in het dagelijks gebruik aangezien alle eettafels goed afneembaar zijn met een vochtig doekje. Op deze manier blijft uw meubel mooier en is het ook geschikt voor kinderen. Wilt u graag meer informatie over de tv-meubels? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een tv-meubel bekijken kan dat natuurlijk ook in onze showroom in Tilburg aan de Lovense Kanaaldijk. Maak van te voren een afspraak en wij zullen de tijd nemen om alle opties met u te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Onze tv-meubels zijn goed geprijsd en hebben een perfecte kwaliteit. Het hout is van goede kwaliteit en gaat jaren mee. Het is eventueel ook mogelijk om naar een aantal jaar zelf de kleur van uw meubel te veranderen mocht u daar interesse in hebben. De prijs is afhankelijk van de maat. Zoals al eerder aangegeven zijn alle maten mogelijk bij Houtentafels&zo.

Creëer uw eigen droommeubel!

  • YEAR :
  • LOCATION :
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : LIVING ROOM