Houtentafels&zo is onderdeel van Ben Kruijssen Maatwerk in Hout.

?> ?>

OVER ONS

Welkom bij Houtentafels&zo

Houtentafels&zo is onderdeel van Ben Kruijssen maatwerk in hout. Voorheen waren we alleen gespecialiseerd in het maken van kozijnen, deuren, schuttingen, poorten en reparaties.Tegenwoordig maken we eettafels, salontafels, sidetables, dressoirs, tv-meubels wijnrekken, bankjes voor aan de eettafels en tuinmeubels. Het is ook mogelijk om een leuk ontwerp te sturen via de mail zodat wij u een een vrijblijvende offerte kunnen sturen.

Houtentafels&zo staat voor maatwerk, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast garanderen wij een levering binnen 10 werkdagen. De bestelling kan zowel bezorgd worden door Houtentafels&zo als opgehaald worden aan de Lovense Kanaaldijk 43 in Tilburg. Wij zitten gevestigd bij bedrijventerrein Fabriek 59.

De kracht van het Houtentafels&zo is het constant ontwikkelen van nieuwe producten en bezig zijn met de laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 06 48 72 19 37. Via de mail zijn wij te bereiken via info@houtentafelsenzo.nl. Wij reageren gegarandeerd binnen 24 uur op al uw vragen. Een bestelling kan u ook via het contactformulier plaatsen onder het kopje ‘contact’ op de website.

Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de LovenseKanaaldijk 43 in Tilburg.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN
CONTACT
LATEN WE ONS EVEN

VOORSTELLEN