Houtentafels&zo is onderdeel van Ben Kruijssen Maatwerk in Hout.

?> ?>
KLOOSTER EETTAFELS

KLOOSTER EETTAFELS

Bekijk hieronder een aantal producten.

Houtentafels&zo is gespecialiseerd in het op maat maken van houten meubels, waaronder ook klooster eettafels. Deze onze eettafels zijn in allerlei modellen te verkrijgen. Houten eettafelskruispoot eettafelsA-poot eettafelsI-poot eettafelsen waaronder ook de klooster eettafels. Deze klooster eettafels zijn gemaakt van abachi hout, een goede en stevige kwaliteit hout wat zowel passend is in een moderne omgeving als in een landelijke inrichting. Bij deze eettafels zijn ook bijpassende  salontafels, sidetables en tv-meubels te bestellen. Wij kunnen zorgen voor een compleet nieuwe inrichting in dezelfde stijl.

Onze klooster eettafels zijn in alle maten en kleuren te bestellen zoals al onze meubels. U kunt bij ons zelf de maat en kleur bepalen en stelt op deze manier uw favoriete eettafel samen. Onze eettafels zijn handig in het dagelijks gebruik aangezien alle eettafels goed afneembaar zijn met een vochtig doekje. Op deze manier blijft de tafel mooier en is het ook geschikt voor kinderen. Wilt u graag meer informatie over de eettafels? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u de klooster eettafels graag bekijken kan dat natuurlijk ook in onze showroom in Tilburg aan de Lovense Kanaaldijk. Maak van te voren een afspraak en wij zullen de tijd nemen om alle opties met u te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Onze klooster eettafels zijn goed geprijsd en hebben een perfecte kwaliteit. Het hout is van goede kwaliteit en gaat jaren mee. Het is eventueel ook mogelijk om naar een aantal jaar zelf de kleur van de tafel te veranderen mocht u daar interesse in hebben. De prijs van de eettafel is afhankelijk van de maat, hieronder een prijsindicatie voor een klooster eettafel van 180 x 80 cm. Zoals al eerder aangegeven zijn alle maten mogelijk bij Houtentafels&zo.

Creëer uw eigen droomtafel!

  • YEAR :
  • LOCATION :
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : LIVING ROOM
SHARE PROJECT