Houtentafels&zo is onderdeel van Ben Kruijssen Maatwerk in Hout.

?> ?>

EETTAFELS

Bekijk hieronder een aantal producten.

Houtentafels&zo is gespecialiseerd in het op maat maken van houten meubels, waaronder ook houten eettafels. Deze houten eettafels zijn in allerlei modellen te verkrijgen. kruispoot eettafels,klooster eettafelsA-poot eettafelsI-poot eettafels en waaronder ook houten eettafels met rechte poten. Deze houten eettafels zijn gemaakt van abachi hout, een goede en stevige kwaliteit hout wat zowel passend is in een moderne omgeving als in een landelijke inrichting. Bij deze eettafels zijn ook bijpassende salontafels, sidetables en tv-meubels te bestellen. Wij kunnen zorgen voor een compleet nieuwe inrichting in dezelfde stijl.

Onze houten eettafels zijn in alle maten en kleuren te bestellen zoals al onze meubels. U kunt bij ons zelf de maat en kleur bepalen en stelt op deze manier uw favoriete eettafel samen. Onze eettafels handig in het dagelijks gebruik aangezien alle eettafels goed afneembaar zijn met een vochtig doekje. Op deze manier blijft de tafel mooier en is het ook geschikt voor kinderen. Wilt u graag meer informatie over de eettafels? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u de eettafels graag bekijken kan dat natuurlijk ook in onze showroom in Tilburg aan de Lovense Kanaaldijk. Maak van te voren een afspraak en wij zullen de tijd nemen om alle opties met u te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Onze houten eettafels zijn goed geprijsd en hebben een perfecte kwaliteit. Het hout is van goede kwaliteit en gaat jaren mee. Het is eventueel ook mogelijk om naar een aantal jaar zelf de kleur van de tafel te veranderen mocht u daar interesse in hebben. De prijs van de eettafel is afhankelijk van de maat, hieronder een prijsindicatie voor een houten eettafel van 180 x 80 cm. Zoals al eerder aangegeven zijn alle maten mogelijk bij Houtentafels&zo.

Creëer uw eigen droomtafel!

  • YEAR :
  • LOCATION :
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : LIVING ROOM