Houtentafels&zo is onderdeel van Ben Kruijssen maatwerk in hout. Voorheen waren we alleen gespecialiseerd in het maken van kozijnen, deuren, schuttingen, poorten en reparaties.Tegenwoordig maken we eettafels, salontafels, sidetables, dressoirs, tv-meubels wijnrekken, bankjes voor aan de eettafels en tuinmeubels. Het is ook mogelijk om een leuk ontwerp te sturen via de mail zodat wij u een een vrijblijvende offerte kunnen sturen.

Houtentafels&zo staat voor maatwerk, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast garanderen wij een levering binnen 10 werkdagen. De bestelling kan zowel bezorgd worden door Houtentafels&zo als opgehaald worden aan de Lovense Kanaaldijk 43 in Tilburg.

De kracht van het bedrijf is het constant ontwikkelen van nieuwe producten en bezig zijn met de laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via 06-55537203 of 0648721937. Via de mail zijn wij te bereiken via info@houtentafelsenzo.nl. Wij reageren gegarandeerd binnen 24 uur op al uw vragen. Een bestelling kan u ook via het contactformulier plaatsen onder het kopje ‘contact’ op de website.

Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Lovense Kanaaldijk in Tilburg.

about