Wat Houtentafels&zo zo speciaal maakt is dat in alles mogelijk is. Alle tafels, salontafels, bankjes, tv-meubels en etc kunnen in alle maten en kleuren geleverd worden. Wij verkopen ook eetkamerssets, dat zijn super mooie eettafels met een bijpassend bankje naar wens. Uw keuken of woonkamer wordt een compleet geheel door deze prachtige sets.

Onze eettafels en bankjes zijn in alle maten en kleuren te bestellen zoals al onze meubels. U kunt bij ons zelf de maat en kleur bepalen en stelt op deze manier uw favoriete eetkamerset samen. Onze eettafels zijn handig in het dagelijks gebruik aangezien alle eettafels goed afneembaar zijn met een vochtig doekje. Op deze manier blijft de tafel mooier en is het ook geschikt voor kinderen. Wilt u graag meer informatie over de eettafels en sets? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u de eetkamerssets graag bekijken kan dat natuurlijk ook in onze showroom in Tilburg aan de Lovense Kanaaldijk. Maak van te voren een afspraak en wij zullen de tijd nemen om alle opties met u te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Onze sets zijn goed geprijsd en hebben een perfecte kwaliteit. Het hout is van goede kwaliteit en gaat jaren mee. Het is eventueel ook mogelijk om naar een aantal jaar zelf de kleur van de tafel te veranderen mocht u daar interesse in hebben. De prijs van de eettafel is afhankelijk van de maat, hieronder een prijsindicatie voor een eettafel van 180 x 80 cm. Zoals al eerder aangegeven zijn alle maten mogelijk bij Houtentafels&zo.

Creëer uw eigen droomset!

Prijsindicatie: eettafel 180 x 80 €400,- (inclusief keuze soort poten en kleur naar wens) + bankje 130 x 40 €235,-

eetkamerset 2

eetkamerset 1

kruispoot 2